Mezarlık Çeşmelerine Çirkin Saldırı!

Sungurlu Sarıtepe mezarlıkta bulunan çeşmeler, kimliği belirsiz kişi, yada kişiler tarafından kırılarak kullanılamaz hale getirildi.
“Vatandaşların dirisine saygı göstermeyen kişiler ölüsüne de saygı göstermedi diyerek olayı kınayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Yapılan bu çirkin saldırı bizleri üzmüştür. Mezarlıkta bulunan çeşmeleri kırarak vatandaşlarımıza ve ölmüşlerimize saygısızlık yaptılar. Bu çeşmenin yerine derhal daha güzelini yapacağız” dedi.
Bizler mezarlıklarımızın şartlarını iyileştirmek için çalışmalarımıza devam ederken kendini bilmez ölüye bile saygısı olmayan kişi veya kişiler tarafından mezarlık çeşmelerine yapılan saldırı yapmış olduğumuz çalışmaları engelleyemez diyen Başkan Şahiner, Onlar kırarsa biz daha iyisini yerine yaparız. Bizlerin yapacağı hizmetleri bu olaylar engelleyemez, sadece bizleri bu tür çirkin saldırılar üzülmemize neden olur diye açıklamada bulundu.
Sarıtepe Mezarlığının çeşmelerine zarar veren kişi yada kişiler hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Önceki Sungurlu Belediyespor’dan Muhteşem Başlangıç